Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
bangroep-arcon-houtconstructies

Arcon houtconstructies

Arcon houtconstructies bv is een gespecialiseerd bedrijf binnen duurzaam en hoogwaardig bouwen, in de vorm van constructieve houtbouw. Op het gebied van gelamineerde houtconstructies behoren zij tot de meest toonaangevende bedrijven binnen Europa.

Door middel van onze specialistische kennis en creativiteit bieden zij een solide basis van duurzame houtproducten. Arcon houtconstructies bv besteedt veel zorg en aandacht aan een prettige en duurzame samenwerking met onze relaties, het leveren van hoogwaardige constructies en het creƫren van een inspirerende werkomgeving.

Eigen ontwikkeling

Ze focussen hun activiteiten op aannemers, architecten en vak professionele opdrachtgevers. Arcon ontwerpt, ontwikkelt en realiseert samen met sterke partners nationale en internationale projecten waarin houtconstructies een toepassing vinden.

Door eigen productontwikkelingen is Arcon houtconstructies bv in staat concurrerende en innovatieve houtconstructies in opzet en detaillering te realiseren. Zij volgen de internationale ontwikkelingen binnen de constructieve houtbouw en zijn hierdoor in staat de beste producten en verbindingstechnieken in onze projecten in te brengen.

Meer informatie over Arcon houtconstructies vind je op www.arconbv.nl.