Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
bangroep-banbouw

BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Het bedrijf telt zo’n honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Eigenlijk kennen zij geen echt specialisme. Het leveren van maatwerk is de kracht van BanBouw. Er wordt altijd eerst ingezoomd in op de vraag en daarop creëren zij een passend antwoord. BanBouw geeft de klanten, door hun werk en de manier waarop ze werken, een goed gevoel geven. Vanaf de eerste handdruk. Ze streven niet naar tevreden klanten, maar naar gelukkige klanten.

Kernwaarden

Betrokken. Bewogen. Bevlogen. Deze woorden hebben meer met elkaar gemeen dan hun beginletter. Het zijn alle drie kernwaarden van BanBouw. BanBouw is betrokken bij de klanten, de mensen en de omgeving. Bewogen, door constant mee te gaan met de tijd, trends en de markt. En bevlogen in hun passie: creëren en bouwen.

Meer informatie over BanBouw lees je op www.banbouw.nl.