Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Fixxed

Fixxed is gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en planmatig onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en nog veel meer. Dit alles wordt in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en partners gerealiseerd.

Fixxed creëert een leef- en werkomgeving waarin men zich (weer) prettig voelt en waarin iedereen zichzelf kan zijn. Ze denken mee over hoe een leefomgeving duurzaam, leefbaar en toekomstbestendig gemaakt kan worden, waarin de behoefte van de bewoner en/of gebruiker centraal staat.

Drijvende krachten

Onze mensen zijn de gezichten van Fixxed en de drijvende krachten achter het succes. Bij ons werken veelzijdige, vakkundige en vriendelijke collega’s met maar één gezamenlijk doel: tevreden bewoners en gebruikers. Samen en voor elkaar!

Innovatief werken

Ons geavanceerde systeem, BouwWorks, professionaliseert en digitaliseert het complete projectproces van begin tot eind. Dit alles resulteert in een nog sneller en bovendien efficiënter proces met minder faalkosten, betere communicatie en minder garantiewerk.

Meer informatie over Fixxed vind je op www.banbouw-fixxed.nl.