Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
bangroep-lemon-suites

Lemon Suites

Lemon Suites is ontstaan uit een samenwerking tussen twee marktpartijen die samen beschikken over tientallen jaren ervaring in het succesvol verhuren en beheren van onroerend goed: Van Santvoort Makelaars en BanBouw. Door elkaars expertises te bundelen is Lemon Suites in staat om op een efficiënte en daadkrachtige manier een totaal oplossing te bieden voor haar opdrachtgevers. Met een nieuwe en verfrissende werkwijze maakt Lemon Suites de juiste match tussen verhuurder en huurder en is uw investering in betrouwbare handen.

Vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven bemiddelen zij in de verhuur en beheer van woonruimte in voornamelijk de regio Zuidoost-Brabant. Elke keer weer zoeken we de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Met ons uitgebreide netwerk en ruime database van woningzoekenden verhuurt Lemon Suites in elk segment. Van kamer tot villa, in stad en dorp.

Totale ontzorging

Lemon Suites is een full service dienstverlener die u als opdrachtgever in het hele traject van verhuur tot en met beheer ontzorgt. Zij onderscheiden ons van andere verhuurmakelaars en beheerders door onze inzet, gedegen marktkennis en proactieve houding. Ze maken geen beloftes die ze niet kunnen nakomen en streven voortdurend naar verdere optimalisering van onze dienstverlening door het efficiënter inzetten van systemen en diensten.

Door onze ruime ervaring is Lemon Suites zich als geen andere van bewust dat u als opdrachtgever graag geniet van de lusten van uw investering, maar niet van de bijkomende lasten. Met een uitgebreide database aan woningzoekende vinden zij in no-time een duurzame huurder voor uw woning. Daarnaast zorgt ons moderne beheersysteem voor een optimaal administratief en technische beheer van uw woning waarbij u in één oogopslag altijd beschikt over de meest actuele status. Dit in combinatie met de mogelijkheid om ook de storingen/reparatieverzoeken van uw woning, voor een scherp tarief, af te kopen zorgt ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten van de lusten!

Meer informatie over Lemon Suites vind je op www.lemonsuites.nl.