Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
bangroep-rezidenz-development

Rezidenz Development

Rezidenz is een jonge flexibele onderneming met ruime ervaring in gebiedsontwikkeling. Zij pretenderen niet alles beter te weten, maar hebben de wil en ambitie om het, steeds opnieuw, anders en bovenal beter te doen. Een plan moet in alle opzichten kloppen. ‘Gewoon goed’ is gewoon niet goed genoeg.

De kracht van Rezidenz Development

Rezidenz, afgeleid van resideren, betekent letterlijk: leven, verblijven en wonen. Misschien wel de meest betekenisvolle tijdinvulling van een leven. De woning en woonomgeving vormt hierin het decor en zij geloven dat dit bijdraagt aan het welbevinden van mensen. Rezidenz wil daarin graag een bron zijn. Mensen helpen bouwen aan dat ideaal. Dat is wat deze organisatie drijft bij de start van een gebiedsontwikkeling. Een gebiedsontwikkeling start namelijk niet met een ontwerp. Eerst wordt er gekeken naar het grotere geheel en doorgronden zij welke mensen er gaan wonen, hoe ze elkaar ontmoeten en wat ze gelukkig en trots maakt.

Rezidenz Development voelt zich verantwoordelijk voor de gehele context. Niet alleen de woning is van belang, maar juist plekken creëren die interactie tussen mensen bevorderen. Rezidenz wil karaktervolle woonomgevingen creëren waar tevreden bewoners resideren, elkaar ontmoeten en zich veilig en thuis voelen. Daar ligt de kracht van Rezidenz Development, dat is de stip op de horizon.

Meer informatie over Rezidenz Development vind je op wwww.rezidenz.nl.