Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
bangroep-van-eck-trappen-en-kozijnen

Van Eck Trappen & Kozijnen

Van Eck Trappen & Kozijnen, gevestigd in het Brabantse Son, ádemt hout. Met gebruik van de nieuwste technieken leveren zij ambachtelijke producten van topniveau. Het resultaat: een houten trap of kozijn waar je pupillen groter van worden.

Van Eck Trappen & Kozijnen is in 1967 opgericht door de gebroeders Jan en Hein Van Eck. Door de ervaring die de twee broers meekregen vanuit huis, hun vader was namelijk aannemer, zijn zij in dat jaar een timmerwerkplaats begonnen dat uitgroeide tot gerenommeerde timmerfabriek. Van Eck staat vanaf de oprichting bekend om het leveren van kwaliteit en de durf om complexe, uitdagende timmerwerken te produceren. En dit is vandaag de dag nog altijd de basis voor het huidige Van Eck Trappen & Kozijnen.

Dat blijkt ook uit de verschillende disciplines die zij in huis hebben. Waaronder de productie van kozijnen, eigen gecertificeerde deuren en natuurlijk onze trappenafdeling. Met deze disciplines kunnen we een compleet scala aan houtproducten leveren. Hieronder vallen niet alleen alledaagse opdrachten, maar ook afwijkende detailleringen en maatwerk. Dit maakt Van Eck Trappen & Kozijnen sterk onderscheidend binnen de markt.

Van Eck Trappen & Kozijnen beschikt over een zeer modern uitgeruste timmerfabriek, waarin bevlogen collega’s werken die hun vak verstaan. Het zijn stuk voor stuk mensen met liefde voor ambachtelijk vakmanschap. De passie van Van Eck Trappen & Kozijnen: het maken van houten trappen, kozijnen en maatwerk op het allerhoogste niveau. Het zijn constructies die een pand pas écht tot leven brengen en vele, vele jaren meegaan. Dat is niet alleen met het blote oog te zien, dat voel je ook. Hout werkt!

Meer informatie lees je op www.vanecktrappenenkozijnen.nl.