Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Over ons

De BanGroep is een informele, gedreven en transparante bedrijvengroep die bijdraagt aan een duurzame, prettige en hoogwaardige woon- en werkomgeving. Wij maken wonen, werken, recreëren en zorgen zowel functioneel, financieel als maatschappelijk aantrekkelijk voor beheerders, bewoners en gebruikers. Als innovatieve en betrouwbare multidisciplinaire vastgoedorganisatie voorzien we in doordachte huisvestingsoplossingen en zijn we flexibel in beheer en onderhoud, te allen tijde in afstemming met de eindgebruiker.

Onze missie en strategie

De bewoner en eindgebruiker staan bij ons centraal. Door onze krachten te bundelen en stappen extra te zetten waar anderen stoppen, creëren we het ultieme woon- en leefgeluk. Onze ambitie is om bij te dragen aan een duurzame, prettige en hoogwaardige leefomgeving. Wij bouwen aan de toekomst, voor de huidige generatie en degene die volgen.

bangroep-organisatie

Organisatie

Tot de BanGroep behoren een zevental gezonde en solide bedrijven met een breed palet aan specialismen. Bedrijven met een duidelijke eigen identiteit, maar toch uit hetzelfde dynamische en ambitieuze hout gesneden. Onze bedrijven zijn verschillend, maar vullen elkaar perfect aan. Hierdoor kunnen we succesvol werken aan multidisciplinaire projecten en kunnen we een groot deel van de vastgoedketen bedienen. Onze collega’s en opdrachtgevers profiteren van onze gezamenlijke kennis en gespecialiseerd vakmanschap. Dat is onze kracht van samenwerken.

Een stukje geschiedenis

Voor de fundering van de BanGroep gaan we terug naar 1926, toen Bouwbedrijf J. Aldenhoven werd opgericht door de opa van onze huidige eigenaar Jack Aldenhoven.  Het familiebedrijf groeide uiteindelijk door tot het huidige BanBouw, wat niet meer uit de regio weg te denken is. 

Sinds 2010 kreeg BanBouw het nodige gezelschap wat uiteindelijk geleid heeft tot het oprichten van de BanGroep. In dat jaar kwam namelijk Van Eck Trappen & Kozijnen bij de club. Vijf jaar later was het de beurt aan Rezidenz, in 2017 volgde Lemon Suites en eind 2020 werd Arcon houtconstructies toegevoegd. Samen met Place for Bizz, dat in 2012 toetrad tot de groep en het zelfstandig opereren van onderhoudstak Fixxed, staat er een krachtige groep die tegen een stootje kan. 

Nu bijna 100 jaar later staat er een ijzersterke bedrijvengroep met uitstekende mensen aan boord. 

bangroep-een-stukje-geschiedenis
bangroep-stichting-banfonds-natura

Stichting BanFonds Natura

Via Stichting BanFonds Natura geeft de BanGroep iets terug aan de lokale natuur en samenleving in Noord-Brabant – daar waar het domein van de BanGroep is. Met diverse projecten, activiteiten en initiatieven zorgen we er mede voor dat ook toekomstige generaties kunnen genieten van het moois dat onze natuur te bieden heeft.

De AchterBan

De AchterBan is hét magazine van de BanGroep: een tijdschrift dat zich kenmerkt door een glimmende en glanzende opmaak. Is dat niet een beetje té, voor een nuchter Brabants bedrijf, vroegen we ons heel even af. Maar dat vinden we niet. Onze organisatie straalt en glanst en daar mogen we best een beetje trots op zijn.

De Achterban (ver)schijnt twee keer per jaar. Hiermee willen we al onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze groep. 

bangroep-de-achterban

Cijfers

1
Bedrijven
1
Collega's
1
Gemiddelde leeftijd

Onze specialismen

Ontwikkelen

Wij adviseren en begeleiden bij strategische vraagstukken rondom duurzame gebiedsontwikkeling en vastgoed.

 

Bouwen

Het leveren van maatwerk is onze de kracht. Wij zoomen altijd eerst in op de vraag en creëren dan een passend antwoord.

Beheren

Met onze moderne beheersystemen zorgen we voor een optimaal administratief en technische beheer van een pand.

Onderhouden

Door te onderhouden creëren we een leef- en werkomgeving waarin men zich (weer) prettig voelt en waarin iedereen zichzelf kan zijn.

 

Verhuren

Met ons uitgebreide netwerk en ruime database van woningzoekenden verhuren we in elk segment. Van kamer tot villa, in stad en dorp.

Verduurzamen

We zijn ons bewust van onze centrale positie in de samenleving. Daarom werken we op veel verschillende vlakken zo duurzaam mogelijk.